GeoFort en Fort Asperen

Vlakbij Leerdam en de rivier de Linge liggen twee bijzondere forten. GeoFort is een kindermuseum waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. En fort Asperen met zijn bijzondere koepel staat bekend als kunstfort met smaakmakende tentoonstellingen.

GeoFort

GeoFort

Dit spannende forteiland is bekend als GeoFort. Hier staat alles in het teken van kaarten en navigatie. Het is leuk en spannend voor jong en oud. Met de GeoExperience, de vleermuisspeurtuin, een escaperoom en een doolhof is het een waar speelparadijs. GeoFort ligt midden in de Betuwe langs de rivier de Linge tussen de weilanden en fruitbomen. Geniet van de omgeving en schuif aan het op het terras waar je vele lekkernijen kan bestellen.

Ga naar GeoFort
Fort Asperen

Fort Asperen

Fort Asperen is een cultuureiland bij Asperen aan de Linge. Het staat landelijk bekend als kunstfort met smaakmakende kunsttentoonstellingen. Het bijzonder gerestaureerde en vormgegeven dakgewelf van de toren en het interieur van de Taveerne zijn een bezoek meer dan waard. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het torenfort en de grachten.

Ga naar Asperen

Terug naar toplocaties