Fort Everdingen en Werk aan het Spoel

Aan weerszijden van de Lek liggen twee pareltjes: Fort Everdingen en Werk aan het Spoel. Met de Liniepont vaar je heen en weer. Op Fort Everdingen kun je heerlijke biertjes proeven in de bierbrouwerij Duits&Lauret. Bij Werk aan het Spoel wordt je verrast door kunst en een prachtig zonneterras.

Fort Everdingen

Fort Everdingen

Fort Everdingen aan de Lek is de stoere thuishaven van bierbrouwerij Duits&Lauret. De brouwinstallatie met het proeflokaal zijn gevestigd in de genieloods. Op het authentieke fortterrein is een kleinschalige camping met een aparte plek voor campers. Het fort biedt faciliteiten voor bierproeverijen, rondleidingen, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Maar je kunt er ook even zitten met een lekker biertje tijdens een van deze wandelingen: het Jan Blankenpad en Rondje Liniepontje.

Ga naar Everdingen
Werk aan het Spoel

Werk aan het Spoel

Het strak vormgegeven fort Werk aan het Spoel bij Culemborg is een fantastische locatie. Het is een culturele ontmoetingsplek aan de Lek met aantrekkelijke horeca en een zonneterras. Kunstenaars tonen hun creaties in een atelier in de oude fortwachterswoning. En diverse fiets- en wandelroutes kruisen hier elkaar vlakbij de aanlegsteiger van de Liniepont. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een lekkere lunch in het restaurant Caatje aan de Lek.

Ga naar Werk aan het Spoel

Activiteiten in de Waterlinie

Wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar toplocaties