Fort Altena en Fort Bakkerskil

In het mooie Brabantse landschap vind je fort Altena en fort Bakkerskil. Ze liggen op het snijpunt van de Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Je kunt wandelen en fietsen in dit prachtige gebied. Bij fort Altena kun je heerlijk lunchen en overnachten doe je bij fort Bakkerskil.

Fort Altena

Fort Altena

Fort Altena ligt op een goed bereikbare locatie langs de snelweg A27. Het ligt precies op het snijpunt van de Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Het is daarmee het ideale vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. Je kunt er heerlijk genieten van een kopje koffie en Annie’s huisgemaakte appeltaart in Brasserie Kazerne C. Je kunt ook een feestje vieren in dit mooie fort.

Ga naar Altena
Fort Bakkerskil

Fort Bakkerskil

Fort Bakkerskil is een bijzondere locatie om zowel eenvoudig als luxe te overnachten. De smaakvolle Bed & Breakfast is een ideale uitvalsbasis voor wandel- fiets- en autotochten naar het polderland van Altena en de natuur van de Biesbosch. Ook kun je vanaf hier uitstapjes maken naar de mooie locaties van de Vestingdriehoek. Geniet van de Brabantse gastvrijheid op dit bijzondere fort.

Ga naar Bakkerskil

Terug naar toplocaties