Vestingdriehoekdagen

Kom jij de Vestingdriehoek beleven op zaterdag 29 mei? Dan wordt het startsein gegeven voor de Vestingdriehoekdagen in mei 2022. Oorspronkelijk zou het evenement dit jaar plaatsvinden, tien jaar na de eerste succesvolle editie. Door corona worden de Vestingdriehoekdagen echter verschoven. Toch willen wij het niet stilletjes voorbij laten gaan. Samen met enthousiaste ondernemers zetten we Gorinchem, Woudrichem, Fort Vuren, Slot Loevestein en Zaltbommel op 29 mei graag in de spotlights. Wandelen, fietsen en varen in de unieke Vestingdriehoek staan centraal. Onderweg kun je volgens de geldende corona-maatregelen genieten van lekkers (to go), culturele activiteiten buiten, fijne terrasjes en mooie winkels. Beleef, proef en geniet!

Vestingdriehoekdagen

Geniet van een Vestingdriehoek-ontbijtje to go

Trap de dag mee af met een Vestingdriehoek-ontbijt to go bij de aanbiedende ondernemer op één van de locaties. De aanbieders zijn De Eetgelegenheid en de Verdraagzaamheid in Zaltbommel, Brasserie Zus in Woudrichem, restaurant Metropole in Gorinchem, De Fortwachterij bij Fort Vuren en Slot Loevestein. Per locatie worden de eerste 10 ontbijtjes gratis weggegeven middels een winactie, kijk hiervoor op de socials van de aanbieders. Voor meer informatie en bestellen ga je naar de website of Facebook-pagina van de ondernemer.

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Lancering stripboek Het Waterwapen

Over een vat vol verhalen gesproken… Tijdens de kick-off wordt 𝗛𝗲𝘁 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿𝘄𝗮𝗽𝗲𝗻 gelanceerd, een prachtig stripboek waarmee je de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie induikt!
Ben je er om 12.30 uur bij in de Lingehaven Gorinchem? Dan wordt meteen bekend gemaakt waar het boek allemaal te verkrijgen is.