Wil jij de magie van een eiland ervaren?

Wil jij de magie van een eiland ervaren?Forteiland Pampus

Dat kan. Achter de schermen werkt forteiland Pampus aan een nieuw hoofdstuk na 400 jaar Pampus historie en die heeft alles met zelfvoorziening en duurzaamheid te maken.
Voordat ook maar iemand van termen als van het gas af of Global Warming had gehoord, liet Pampus al in de praktijk zien wat zelfvoorzienend zijn inhoudt: met water, energie, afval en nog veel meer.
Pampus is klaar voor een volgende stap. Ze hebben het plan opgevat om de oude vredesprivaten om te bouwen tot uitvalbasis voor avonturiers. Kun je je voorstellen hoe bijzonder het is om een zomeravond – of zelfs een nacht – op Pampus door te brengen?
Op zaterdag 8 december gaat de boot van hartje Amsterdam naar Pampus met een unieke missie: de plannen die we voor Pampus hebben met elkaar delen en verrijken. En die ook realiseren. Als varende denktank willen we Pampus een nieuwe toekomst inloodsen.
Wie vaart er mee? Pampus directeur Tom van Nouhuys, enkele collega’s, de architect en een crowdfunding specialist. En misschien jij ook wel Er zijn nog 25 plekken over en we hopen juist dat we ook kunnen sparren met mensen die Pampus al eens bezocht hebben. Het biedt je meteen een uniek kijkje achter de schermen 
PRAKTISCHE INFO •Opstappen vanaf 13u45 en varen om 14u00•Opstaplocatie tegenover het Bimhuis / Muziekgebouw aan’t IJ (10 min. lopen vanaf Centraal Station)•Aankomst Pampus 15u00 en rondleiding plus drankje•Terugvaart om 16u00•Aankomst Amsterdam om 17u00
Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden, wie met ons meevaart doet dat als onze gast. Wil je een plekje op de boot meld je dan z.s.m. bij mij aan en laat weten of je met 1 of 2 personen wilt komen.
Aanmelden via: anouschka@pampus.nl

Bezoek website