Utrechtse Kinder route

Speciaal voor de jonge Puzzeluitje fans hebben we deze te leuke Utrechtse Kinder route ontwikkeld! Eerst uitgetest met de Nieuwjaars Ride & Bite en nu beschikbaar als leuke autopuzzeltocht voor iedereen vanaf een jaar of 6.

De start en finish zijn bij Fort Honswijk (Schalkwijk) en langs de route kom je meerdere stoere forten en kastelen tegen. Zelfs authentieke loopgraven waar je perfect verstoppertje kunt spelen kom je onderweg tegen!

En omdat dit een speciale kinder route is, zijn de puzzels in het roadbook ook iets anders dan normaal. Er zijn geen vragen, maar alleen een XL bingo! Je gaat dus onderweg op zoek naar heel veel bingo foto’s en hiermee moet je een codezin vinden. In het roadbook staan nog een paar puzzels die je een hint geven als je ze hebben opgelost. Goed opletten dus onderweg!

Verder is deze autopuzzeltocht ook met het bolletje pijltje systeem, al hebben we bij deze wel overal straatnamen en een paar adressen genoemd. Zo kunnen jullie je volledig focussen op de bingo en kunnen de jongere kindere oefenen met de bolletje pijltje navigatie! Verder hebben we ook nog een paar leuke kleurplaatjes en extra bingo’s toegevoegd voor de allerjongsten. De route zelf is een rondje en iets korter dan normaal, 40 km.

Een perfecte autopuzzeltocht voor onze jongste fans!

Een aantal leuke tips voor onderweg:

De start en finish zijn bij Fort Honswijk en Lunet aan de Snel, 2 hele stoere forten waar je rondleidingen kunt volgen en meer leren over de historie van deze bijzondere plekken.Als je tijd genoeg heb, maak absoluut een stop bij Werk aan de Groeneweg. Hier kun je door echte loopgraven lopen, langs bunkers en schiet-kazematten, heel uniek!Maak een wandeling over het terrein van Kasteel Duurstede, compleet met gracht en ophaalbrug.Bezoek het Kersenmuseum, waar je ook een echt veilingspel kunt spelen! En in het seizoen maak je natuurlijk een wandeling door de kersenboomgaard!

Bezoek website