Unieke eindejaarsborrel

Unieke eindejaarsborrelFier Fort Werk IV

UNIEKE EINDEJAARSBORREL?
Fier de Winter is een winterse borrel inclusief maaltijd op een unieke locatie.Heerlijk in de buitenlucht onder de safaritent en rondom de knisperende vuurkorven waar de glühwein en onze huisgemaakte soepen in de heksenketels niet ontbreken. Voor de koukleumen zorgen we natuurlijk voor dekentjes of kan men binnen in onze verwarmde poterne lekker zitten met een warme mok chocomel.
ARRANGEMENTTwee huisgemaakte soepen vanuit de heksenketels, waarvan natuurlijk een echte winterse snert met rookworst. Uw soepen kunt u zelf nog aanvullen met heerlijke soep side dishes zoals: soepstengels, croutons, roggebrood met spek en rookworst (voor in de snert). Wij serveren daarnaast mini broodjes hamburger, heerlijke flammkuchen. Uiteraard is het ook mogelijk een geheel of gedeeltelijk vegetarische menu te serveren.Tijdens Fier de winter zijn de dranken inbegrepen. Wij schenken warme chocolademelk, fris, bier, glühwein en huiswijn.
KOSTEN2 uur arrangementMinimaal 35 personen€39,50 excl BTW en locatiehuurMocht u graag langer willen blijven op locatie dan is dit uiteraard mogelijk en kan dit in overleg afgestemd worden op uw wensen.

Bezoek website