The Garden of Babylon

The Garden of BabylonFier Fort Werk IV

Midden-Oosters dineren in de buitenluchtDe keuken uit het Midden Oosten is hot Niet voor niets is het best verkochte kookboek 2019 van de Israëlische chefkok Ottolenghi en is het Midden Oosterse restaurant Neni’s the place to be in Amsterdam. Onze chefs serveren een prachtig driegangen diner, geïnspireerd op traditionele gerechten uit landen als Libanon, Turkije, Egypte, Syrië en Israël. Geniet met je familie of vrienden aan je eigen tafel in een van de mooiste plekken in het Gooi, de tuin van Fier Bussum. Een verborgen parel van ruim 25.000 m2 aan groen rondom het indrukwekkend rijksmonument Fort Werk IV. Het diner en de voorzieningen worden uiteraard conform de corona protocollen verzorgd.
Sit down and take it away habibiWelkom habibi Waan je in het Midden Oosten op ons terras vol met flikkerende kaarslichtjes, heerlijke geuren van de sish tawook en tafels op ruim 1,5 meter afstand van elkaar. We doen het dit jaar anders. We serveren niet aan tafel, maar werken met een afhaalsysteem. Ons drie gangen diner wordt ter plekke bereid door onze chefs. Per gang word je uitgenodigd om je eigen gerecht op te halen. Natuurlijk mooi gepresenteerd en per persoon verpakt. In onze bar serveren wij natuurlijk Effes bier, heerlijke Libanese wijnen en onze bijzondere Oriental Gin & Tonic. De menuprijs voor het Midden-Oosterse diner bedraagt € 49,50 per persoon. Dit is exclusief drankjes, deze kunnen op de avond zelf afgerekend worden.
Programma19.00 uur: ontvangst in de prachtige tuin van Fier Bussum19.30 uur: aanvang diner22.30 uur einde dinerHet gehele programma vindt buiten in de tuin van Fier plaatst. Wordt het slecht weer? Dan worden de gangen aangeboden als take away.
Wij houden ons aan de algemene richtlijnen volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM.Reserveren?Maak een reservering voor The Garden of Babylon: https://www.fierbussum.nl/the-garden-of-babylon/

Bezoek website