Pop-up Risto Casa Forta Italia

Pop-up Risto Casa Forta ItaliaWaterliniemuseum Fort bij Vechten

Waan je Italiaanse sferen op Fort bij Vechten.

Na het succes van de vorige edities, zijn we klaar voor een nieuw seizoen. Beleef de warme, zwoele zomeravonden dit jaar in de historische omgeving van Fort bij Vechten in Bunnik. Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen en goed gezelschap!

Het fortterrein wordt in augustus omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. Neem plaats en waan je de hele avond in Italië. Je start de avond met antipasti, waarna je kan kiezen uit een grote variëteit aan rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens centraal op het terrein. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor jullie bereid.

ANTIPASTI
Je start de avond met een heerlijke focaccia uit de houtoven met antipasti. Denk hierbij aan; heerlijke gedroogde hammetjes, olijven, charcuterie en verschillende dips.  
Op onze drankenkaart vind je Italiaanse bieren, heerlijke wijnen en zomerse cocktails! Ook vind je hier onze borrelkaart.

SECONDI
Wanneer jullie klaar zijn voor het hoofdgerecht kan je genieten van de ambachtelijke pizza’s vers gebakken in onze houtovens.
Je kan zoveel proeven en bestellen als je wilt, van pizza Margherita, Prosciutto e funghi tot Tonno en Tartufo. Er is voor ieder wat wils. Niet zo’n pizzafan? We hebben op verzoek ook heerlijke alternatieven en groene salades om te delen.

DOLCI
We eindigen de avond met heerlijke Italiaanse tiramisu. Bestel hierbij een heerlijke espresso, latte macchiato of cappuccino. Deze worden door onze barista gemaakt vanuit de koffietruck.
Je hoeft dus deze zomer niet op vakantie want je waant je bij ons, als een god in …. Bunnik!

Prijzen
Volwassen, vanaf 12 jaar: 37,50 euro
Kind, vanaf 6 tot 12 jaar: 17,50
Kind, van 1 tot 6 jaar; 10,50 euro

De pop-up Casa Forta is van 5 t/m 7 augustus 2022 geopend vanaf 17.00 uur. Later arriveren is ook mogelijk.

Neem plaats en geniet een hele avond van onbeperkt tafelen voor een vaste prijs;

Drankjes zijn niet inbegrepen en kan je met een QR-code bestellen en afhalen bij de bar.

Casa Forta is te bereiken met de fiets en met de auto. Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering.

Bezoek website