Open Toptrouwlocatie Route

Open Toptrouwlocatie RouteFier Fort Werk IV

Je staat op een stuk erfgoed, omringd door natuur en totale rust. Op een buitengewone locatie met een bijzondere geschiedenis. Het grote moment is daar. Alle ogen op jou gericht terwijl je over het veld loopt naar de liefde van je leven. En het antwoord is… JA
De mooiste dag van je levenOp de mooiste dag van je leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Fier is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat je huwelijksvoltrekking in het historische Fort mag plaatsvinden. De locatie is bij uitstek geschikt om bij mooi weer je huwelijksdag buiten te laten plaatsvinden.
Romantisch, intiem en exclusief De Loods, Poterne en tuin hebben weinig nodig om deze om te toveren tot een romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Tijdens je huwelijk is Fier exclusief voor jou en jullie gezelschap.De mooie omgeving geeft een geweldige achtergrond voor je trouwfoto’s. Direct na de huwelijksvoltrekking kun je de bruidstaart aansnijden en proosten met champagne. Het feest kan beginnen
Veilig de locatie bezoekenIn deze bijzondere tijden staat veiligheid voorop. Wij willen de Open Toptrouwlocatie Route voor jou en je aanstaande zo veilig en verantwoord mogelijk laten verlopen. Daarom vragen wij je met het een en ander rekening te houden.Covid-19 maatregelenReserveer je bezichtigingen. Zonder een geplande afspraak kan een locatie jou en je verloofde helaas niet ontvangen.
Respecteer de tijden van jouw afspraak. Kom op tijd en vertrek op tijd. Zo kunnen bruidsparen die voor of na jou een afspraak hebben, ook optimaal gebruik maken van hun bezichtiging.
Kom alleen met je lief We snappen dat het heel spannend is om een trouwlocatie uit te kiezen. Toch willen we alle ceremoniemeesters, dolenthousiaste (schoon)ouders en vrienden vragen om thuis te blijven. Zo voorkomen we drukte bij de trouwlocaties.
Vol=Vol – dus reserveer op tijd jouw afspraken
Houd je te allen tijde aan de maatregelen van de overheid.
Over het fortFort Werk IV werd gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een muur met schietgaten, kazematten, een oude artillerieloods en een poterne, een lange ondergrondse gang. Wie het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stapt een andere wereld binnen.

Bezoek website