Natuurcamping

NatuurcampingFort Everdingen

Camping Fort Everdingen is een camping in Everdingen, Utrecht, gelegen aan een rivier/beek. Fort Everdingen is de imposante, stoere thuishaven van brouwerij Duits & Lauret.

Op het fortterrein is een kleinschalige camping gesitueerd met een aparte plek voor campers. Het fort ligt tussen twee natuurgebieden in, de Everdingerwaard en de Goilberdingerwaarden;Op het terrein zijn er sanitaire voorzieningen.De tentcamping heeft geen stroomvoorziening.Honden zijn welkom, mits aangelijnd.Er zijn gratis parkeerplaatsen voor gasten.De camping is autovrij.Tentplaatsen
Een tentplaats bedraagt per nacht € 13,- voor 1 persoon (exclusief toeristenbelasting). Voor iedere persoon extra wordt € 4,- gerekend per nacht (exclusief toeristenbelasting).

Campers
Een camperplaats bedraagt per nacht € 15,- voor 2 personen (exclusief toeristenbelasting). Voor iedere persoon extra wordt € 4,- gerekend (exclusief toeristenbelasting).

Op het terrein zijn er douches en toiletten, indien u gebruik wilt maken van ons sanitair, rekenen wij € 2,50 extra. Ook is er een sanizuil voor vuil water lozing. Elektra is aanwezig bij de daarvoor aangewezen kampeerplekken, indien u gebruik wilt maken van elektra, rekenen wij € 2,50 extra.

Pipowagen
Overnachten in een Pipowagen? Bij ons is het mogelijk om zo’n bijzondere en unieke overnachting te boeken in onze Pipowagen

Prijzen voor de Pipowagen:
weektarief: € 260,00
weekend (vrij tot ma): € 160,00
midweek (ma tot vrij): € 170,00
per nacht: €   55,00
 
Voor alle vragen kun je contact opnemen met Carla  (Fortwachter), telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur, via telefoonnummer: 0347769005. 

Bezoek website