Kasteel van Sinterklaas

Kasteel van SinterklaasMuiderslot

Als Sinterklaas in Nederland is, logeert hij op het Muiderslot. Hij nodigt twee weekenden alle lieve én stoute kinderen uit op zijn kasteel.  Dit jaar zal de goedheiligman de kinderen persoonlijk begroeten in de weekenden van 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019. Alle deuren van het kasteel van Sinterklaas staan open en er is van alles te beleven.
Zoveel te doen 
De pakjes moeten ingepakt. De gedichten geschreven en de liedjes geoefend. Het is een drukte van belang op het kasteel zo vlak voor pakjesavond. Tussen de bedrijven door maakt de goedheiligman graag even tijd om de kinderen te ontvangen op het Muiderslot. Ondertussen staan de schimmel en de circuspieten op het slotplein, kunnen alle kinderen hun pietenvaardigheden oefenen op een spannend parcours. Of lekker mee swingen met de zingende Pieten. Natuurlijk kan iedereen ook mooie tekeningen voor Sint maken en (meehelpen met) gedichten schrijven.
Openingstijden & kaartverkoop
Let op Ticketverkoop verloopt via vooraf te boeken e-tickets met een tijdsblok. De entree is tijdens dat tijdsblok, daarna mag iedereen blijven tot sluitingstijd. Op 23, 24, 30 november en op 1 december 2019 is het Muiderslot geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen geldt een toeslag van 2,50 op de reguliere entreeprijs. Koop hier e-tickets.
Kom met de Pakjesboot
Ook vaart de pakjesboot weer naar het Muiderslot. Zowel op 23 en 24 november als op 30 november en 1 december kan er worden meegevaren. Exacte tijden en vertrekpunten zijn te vinden op de website van de Veerdienst Amsterdam.

Bezoek website