Kamperen in je tentje op Forteiland Pampus

Kamperen in je tentje op Forteiland PampusForteiland Pampus

Draag bij aan de crowdfunding en beleef een nacht om nooit te vergeten op Forteiland Pampus. Neem je eigen tentje mee of boek één van de exclusieve nachten en duik in een tent die voor je klaarstaat. Zien we jou deze zomer op Pampus?
Ga op mini-vakantie net buiten de stad Amsterdam en geniet van vrijheid, blijheid en vooral gezelligheid. Op deze avond gooit Forteiland Pampus het hele eiland open voor iedereen die opzoek is naar een unieke kampeerervaring Samen met zo’n 100 mede-kampeerders kies je zelf een plekje op het eiland om je eigen tentje op te zetten. Naast gezelligheid is er ook genoeg tijd om het eiland te ontdekken, te genieten van een heerlijke vega BBQ en als het duister valt te relaxen onder een immense sterrenhemel boven dit bijzondere eiland. 
Wist je dat je met deze overnachting ook nog eens €25,- p.p bijdraagt aan de crowdfunding actie van Forteiland Pampus. Hun doel is om met het opgehaalde geld dit unieke eiland tot het meest duurzame eiland van Nederland te maken. Binnen een aantal jaar moet Forteiland Pampus volledig zelfvoorzienend zijn Hoe cool is dat?
Boek nu een kampeerovernachting op deze bijzondere plek en ontsnap voor een avond uit de rumoerige stad
De overnachting is inclusief: – Vega BBQ (met oa. groenten salades, zoete-aardappel, ratatouille uit eigen tuin etc.)- Gezelligheid met ruim 100 mede-kampeerders- Toegang fort museum- Gidsrondleiding- Retour veerboot- Let op: neem je eigen kampeerspullen en drinkwater mee
Datum opties: – 16 t/m 17 juli 2019- 7 t/m 8 augustus 2019- 21 t/m 22 augustus 2019

Bezoek website