Grootste terras van de provincie Utrecht

Grootste terras van de provincie UtrechtFort de Batterijen

In het groene hart van de regio Utrecht, op fietsafstand van Houten, Nieuwegein en Utrecht centrum, ligt Fort de Batterijen. 
De sfeervolle recreatie- en evenementenlocatie die voor de meeste mensen nog onontdekt is, is een fortterrein van twee hectare weelderige natuur met monumentale gebouwen uit de 19e eeuw. Het fort is omringd door water en gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal en de imposante Plofsluis.  Op maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) opent Fort de Batterijen het grootste terras van de provincie Utrecht. 
Zes dagen per week kan je op deze unieke locatie middenin de natuur met familie en vrienden genieten van speciaalbiertjes, op hout gegaarde Italiaanse pizza en akoestische muziekoptredens. 
Kinderen kunnen zich met gemak uren vermaken op het fortterrein met trampoline, boomhut en vele spelletjes.  Er is zelfs een speurtocht uitgezet waarbij de jongsten uitgedaagd worden om alle dieren te spotten die op het fortterrein te vinden zijn. 
Vanaf 12 uur wordt lunch geserveerd waardoor het ook een inspirerende werkplek kan bieden of locatie om te brainstormen met een collega onder het genot van een cappuccino.   Het ruime terras aan het water opent uiteraard geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid.  Alle mogelijke maatregelen zijn getroffen zodat de bezoekers hier na weken thuis weer op een zorgeloze manier vrienden en familie kunnen ontmoeten. 
Kortom: kom vanaf 1 juni opladen op Fort de Batterijen 

Bezoek website