Groepsrondleiding ‘STERKE VERHALEN’

Groepsrondleiding ‘STERKE VERHALEN’Fort Pannerden

Wie alles wil weten van het fort trotseert de elementen samen met onze experts. Deze mannen en vrouwen kennen elke steen en ieder verhaal. Vol vuur delen ze hun kennis.Verhalen over de bouw, de militairen die hier gelegerd waren, het geschut, maar ook over de krakers en de restauratie. De experttour geeft toegang tot het kleinste hoekje en is de enige, waarmee je het hele fort verovert!
VOOR WIEIedereen die het naadje van de kous wil wetenAANTAL DEELNEMERS4 tot 20 deelnemersDUUR60 tot 75 minutenTIPDraag warme kledingEXTRAOok van tevoren te reserveren als groepsrondleiding
Alleen tijdens openingstijden (Zie de website)Minimaal 6 werkdagen van tevoren reserveren i.v.m. beschikbaarheid gids(en)Naar wens uit te breiden met o.a. koffie/thee, lunch of drankje+hapjeBoekingsformulierVul het boekingsformulier in en verzend dit naar planning@fortpannerden.eu.Na ontvangst van het ingevulde formulier ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw boeking. U dient op de dag zelf af te rekenen aan de kassa van Fort Pannerden. Let op: u kunt alleen pinnen!

Bezoek website