Geo Experience op GeoFort

Geo Experience op GeoFortGeoFort

Bij het spannende forteiland GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, draait alles om de aarde. In het interactieve science center leer je spelenderwijs van alles over thema’s als big data, geo-design en klimaat. 
Weet jij….wat je allemaal tegenkomt als je naar de aardkern zou reizen?..op welke manier een zalm de weg vind?..waarom de Noordpool verschuift?..hoe kan een satelliet zo ver weg weet waar jij bent?
Na een dagje GeoFort weet jij dit allemaal wel! In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan met verschillende geo-technieken. Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gangen. Ga op een geheime missie in de kazernestraat en vind je weg door het doolhof. Ga terug in de tijd met de 4D-globe en ontdek hoe de wereld veranderd is. 
Voor de GeoExperience heb je een ticket nodig. Het 3D café, de Vleermuisspeurtuin, waterspeelplaats en dierenspringbak zijn ook zonder ticket te bezoeken. Klim en klauter in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Leef je uit bij de waterspeelplaats en kijk wie het verst kan springen in de dierenspringbak. Als ouder kan je ondertussen rustig op het dichtbijgelegen terras neerstrijken, genietend van een kopje koffie en/of heerlijke lunch. 
Prijzen GeoExperience0 t/m 3 jaar: Gratis
4 t/m 12 jaar: €12,00
Vanaf 13 jaar: €13,50De Museumkaart is bij GeoFort geldig.

Bezoek website