Fotografiewedstrijd tijdens Mooi Linieland

Fotografiewedstrijd tijdens Mooi LinielandFort Asperen

FOTOGRAFEER HET LANDSCHAP ROND HET FORT BIJ ASPEREN
Tijdens Mooi Linieland in mei en juni organiseert Fort bij Asperen een fotografiewedstrijd  geïnspireerd door de kunstwerken in de zomertentoonstelling ‘Een schitterende afzondering’. 
In de zomertentoonstelling ‘Een schitterende afzondering’ zijn twee belangrijke hedendaagse Nederlandse kunstenaars vertegenwoordigd die zoeken naar nieuwe wegen in de landschapschilderkunst, te weten Erik Odijk en Jacco Olivier. 
In de tentoonstelling is het omringende landschap van het fort het onderwerp. Wandelt of fietst u door het linie en rivierenlandschap naar Fort bij Asperen, kijk dan nu extra goed om u heen en maak daarvan foto’s.
Plaats uw beste foto’s op instagram met de hashtag #fortbijasperen. De tien beste foto’s worden door ons afgedrukt en in het najaar door ons in de Taveerne gepresenteerd. De beste deelnemers winnen een Fort bij Asperen, een lunch, wandel en boekenpakket. 

Fotografiewedstrijd tijdens Mooi lindeland. Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy, www.fortbijasperen.nl
Het Fort bij Asperen en de tentoonstellingen voor seizoen 2019 worden ondersteund door het Mondriaan Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Gelderland.

Bezoek website