Fort voordeeluitje met keuze activiteiten

Fort voordeeluitje met keuze activiteitenFort Markenbinnen

Fort voordeeluitje met keuze activiteitenFort Uitermeer

VOORDELIG BEDRIJFSUITJEIs jullie budget dit jaar ietsje minder? Kies dan voor ons leuke én voordelige bedrijfsuitje op Fort Uitermeer of Fort Markenbinnen. Met leuke activiteiten én een gezellig buffet als afsluiter
PROGRAMMAHet programma van het Fort Voordeeluitje ziet er als volgt uit:15:00u Wij ontvangen jullie met een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers en vertellen meer over de bijzondere locatie en de activiteiten.15:30u Start activiteiten – vooraf mogen jullie 2 activiteiten uitkiezen17:00u Aan tafel, geniet van een smakelijk saté buffet. Eet smakelijk18:30 / 19:00u Na het eten nemen wij afscheid van jullie na een gezellige dag op het fort.Uiteraard zijn de tijden vrijblijvend en kunnen we die naar beschikbaarheid aanpassen.
KEUZE ACTIVITEITENJullie kunnen vooraf 2 activiteiten uitkiezen uit dit aanbod:De Fort Defender – test je behendigheid met op afstand bestuurbare mini Landrover Defenders op een stoer parcours met bruggen en tunnels.Boogschieten – maak kennis met deze leuke schietsport en probeer zoveel mogelijk ballonnen kapot te schieten.Fort Room / Escape Game – Een escape room of escape room experience waarbij je allerlei puzzels en raadsels gaat oplossen om te ontsnappen of de munitiekist open te krijgen.Rondleiding – wandel over het groene fort en luister naar de fascinerende verhalen over de soldaten die ooit gelegerd waren op de forten.VOORWAARDENPrijs: € 55,- per persoon (ex. BTW)Als supplement bij te boeken: drankenarrangement tijdens het buffet à € 12,50 per persoon (anders gaan de drankjes op nacalculatie)Te boeken voor 20 – 80 personenUiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën.Dit is een vast arrangement, als jullie er iets bij willen boeken of wijzigen in het programma (los van de tijden), dan maken wij er een programma op maat van en wijzigt de prijs.

Bezoek website