Festival in Botanische Tuinen/Summer Science

Festival in Botanische Tuinen/Summer ScienceFort Hoofddijk

Dekoor Close Harmony, eten & drinken, en ga in gesprek met wetenschappers over hun boeiende onderzoek tijdens het festival Summer Science op donderdag 30 juni 2022.

Tijdens het festival zijn er verschillende podia waar 12 early career-onderzoekers vertellen over hun actuele onderzoek aan de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht. Ze werken allemaal in een ander onderzoeksgebied; van planten tot oceaanstromingen en van immuuntherapie tot de nadelige effecten van baanverlies. Na elk wetenschapsgesprek krijg je de gelegenheid om met de onderzoeker in gesprek te gaan en al je vragen te stellen. Deze dialogen worden geleid door een moderator.

Naast deze wetenschapsgesprekken is er voldoende tijd om van de prachtige Botanische Tuinen te genieten en het huidige onderzoek te ontdekken dat in verschillende delen van de tuinen plaatsvindt.
Programma

Summer Science begint om 19:00 uur en eindigt om 22:30 uur met een bruisend optreden van Dekoor Close Harmony. Honger? Tijdens het festival kun je snacks en drankjes kopen bij Tuincafé Botanica.

Hou de webpagina in de gaten voor het volledige programma.

Bezoek website