Een stadwandeling met gids

Een stadwandeling met gidsGele Loods Naarden

Een stadwandeling met gidsVesting Naarden

In en rond de Vesting Naarden liggen prachtige wandelroutes. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis of van natuur houdt, er is voor iedereen een route beschikbaar. In de stad zijn de stoepen smal en bedekt met kleine steentjes. Rond de vesting ligt een smalle geasfalteerde route van ongeveer 4 kilometer van waaruit je steeds een prachtig en verrassend uitzicht op de vesting hebt.

Zin in een langere route? Vanuit Naarden kan je ook dagtochten maken. Bijvoorbeeld over de heidevelden tussen Huizen en Blaricum of langs de voormalige Zuiderzee richting Muiden en Muiderberg.

Bij de Gele Loods kun je kiezen uit verschillende kaarten en informeren we je graag over de verschillende mogelijkheden.

Reserveer een stadswandeling met gids
Iedere derde zondag van de maand is er een stadswandeling met gids. Je vertrekt om 12.30 uur vanaf de Gele Loods aan het Ruijsdaelplein en loopt langs alle bezienswaardigheden in en om de vesting. De tocht duurt ongeveer 75 minuten en wordt begeleid door een stadsgids die je alles kan vertellen over de rijke historie van de stad en haar omgeving.

Kosten: €5,- per persoon, jeugd van 12 t/m 17 jaar €3,- en kinderen gratis.

Scholen en groepen kunnen stadswandelingen op maat boeken via de Gele Loods 035-6942673 of neem contact met ons op.

Bezoek website