Darwin & Drinks: Orchideeën

Darwin & Drinks: OrchideeënFort Hoofddijk

Hou je van planten en/of tuinieren en wil je graag meer weten over hoe het nu precies werkt in de plantenwereld? Kom dan naar Darwin & Drinks, een bijzondere lezingenreeks van botanisch filosoof Norbert Peeters bij de Greennest Gallery in de Botanische Tuinen Utrecht.
Onder het genot van een botanisch gebrouwen (non-)alcoholisch drankje begeleidt Norbert je door de plantenwereld van Darwin. Hij leert je over de rol van insecten bij bloembestuiving, de bevruchting van orchideeën en de eetgewoontes van vleesetende planten. 
Norbert Peeters is een begenadigd verteller. Je kunt niet anders dan ademloos naar hem luisteren en uiteindelijk net zo enthousiast over het plantenrijk raken als Darwin zelf.
Op 13 december is de vijfde lezing, met als titel: Orchideeën. Alle lezingen van Darwin & Drinks zijn los te volgen of als serie. De entree is € 11,00 per persoon (incl. welkomstdrankje), € 8,50 voor studenten (incl. welkomstdrankje). Kijk hier voor meer informatie en reserveer je kaartje via:https://www.howareyougrowing.nl/darwin-drinks/

Bezoek website