Bijzonder vergaderen bij Fort bij Asperen

Bijzonder vergaderen bij Fort bij AsperenFort Asperen

Originele vergaderplek omdat?:Fort bij Asperen in Acquoy (bij Asperen en Leerdam) is een torenfort en werd gebouwd vanaf het jaar 1840Boek een rondleiding met vrijwilligers die je graag vertellen over de unieke geschiedenisLeerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse beheert het fort en realiseert leerwerkprojecten voor studenten van het (v)mboWat moet je weten:
Totaal 2 vergaderruimtesGratis parkeerterrein op 250 meterPrima bereikbaar met openbaar vervoer via treinstation Leerdam en (buurt)busDe vergaderruimtes zijn toegankelijk voor mindervalidenExclusief af te hurenOvernachten mogelijk door middel van samenwerkingen in de regioDetails?:
Vergaderen, feesten, leren en ontmoeten. Het kan allemaal op deze unieke plek rijk aan geschiedenis. Waan je direct in een oase aan rust, zodra je de ophaalbrug van Acqouy oversteekt.  Het statige Fort bood ooit huisvesting en bescherming aan soldaten en onderduikers. In de beschutting van het Fort ligt de sfeervolle Taveerne, waar je heerlijk kunt lunchen of een goede kop koffie kunt drinken. Het Fort blijft het Fort, met zijn (kunst-) geschiedenis, bijhorende verhalen en prachtige natuur. Het Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie zorgt ervoor dat op verschillende manieren gebruik gemaakt kan worden van deze unieke locatie. 
Organiseer hier een training, vergadering of een andere zakelijke bijeenkomst. Alle moderne vergaderingsfaciliteiten zijn aanwezig. Er zijn ook diverse teambuildingsactiviteiten en arrangementen mogelijk. Het team Fort Asperen adviseert je daar graag over! 
Omgeving:Langs de Diefdijk ligt een aantrekkelijk fiets en wandelgebied met uitzicht op water, bos en weiland. Direct aan de Waterlinie is ook een kleinschalige landbouw en fruitteelt. Als je wat veder van de Waterlinie gaat is het landschap door ruilverkaveling grootschaliger ingericht. Fort Asperen is omgeven door een gracht en is bereikbaar via een grote houten brug. 
Origineel vergaderen:
Vanaf €150,- per dagdeel. Koffie/thee arrangement of lunch bij te boeken. 
Ruimte vrij? Stuur gerust een mailtje naar:detaveerne@fortbijasperen.nl