Bezoek Fort Maarsseveen

Bezoek Fort MaarsseveenFort Maarsseveen

Fort Maarseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats.

Een bijzondere plaats waar muziek, theater en kunst samenvloeien met goed gezelschap en lekker eten. Met speciale aandacht voor natuur en duurzaamheid. Soms bruisend van de activiteiten, soms lekker rustig.
Maandag t/m vrijdag
Elke dag tussen 10:30 en 17:30 kun je het fortterrein bezoeken. En het fort zelf ook. Je kan doordeweeks een kopje koffie of thee maken in de doe-het-zelf-bar buiten.
Let op: er is dus geen horeca. Wel een aardige vrijwilliger die de functie van fortwachter bekleedt en die je het een en ander kan vertellen over het fort (al is het maar waar het toilet is).

Zaterdag en zondag
In het weekend is ook de horeca open op het fort. Tussen 10:30 en 17:30 ben je welkom voor een vers gezette cappuccino met wat erbij, tosti of tapas van de kleine kaart. Afhankelijk van de hoeveelheid zon en temperatuur kun je lekker genieten op ons fijne terras of binnen in het gezellige café.

Anders of meer?
Normaal gesproken bied de horeca in het weekend een kleine kaart. Maarrrrr! Zijn er activiteiten of is er vooraf gereserveerd dan kan er meer. Kom ook eens met familie of vrienden lekker loungen, borrelen of sfeervol lunchen onder de bomen. Bel of mail  ruim van tevoren dan zorgen zij voor een lekker menu en voldoende voorraad.

Bezoek website