33PlusParty

33PlusPartyWaterliniemuseum Fort bij Vechten

Za 6 aug is de 33PlusXLParty weer in Fort bij Vechten

* In een vernieuwde Barak Z Silent Disko en zelf schakelen tussen verschillende DJ’s
* Dansen in de grote feestzaal in 2 chambree’s
* Buiten kletsen rond een kampvuur

Het adres van de parkeerplaats is: Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.30 uur.

33PlusParty, het leukste dansfeest voor 30+ in de mooiste lokaties ■ met de beste dansbare platen van de jaren 70 tot nu ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, beachclub) ■ met zo’n 400 sociale en fijne mensen ■ met regelmatig masseurs op de dansvloer of special acts zoals DJ & Saxofonist, percussionisten, dansers, gast DJ’s ■ waar je niet in de rij hoeft te staan ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbare feesten ■ waar je gratis kunt parkeren met je auto ■ waar je alleen als single of met vrienden heen kunt gaan ■ het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers

ps. het parkeren te Fort bij vechten kost tegenwoordig helaas €4 per auto. Reis zoveel mogelijk met de fiets of samen met de auto.

Eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap.

Bezoek website