Kerst

Kerst in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dat betekent sfeervolle lichtjes, haardvuur, warme chocomel en veel muziek. Op de forten, kastelen en vestingen kun je deze kerstvakantie volop genieten van de mooie omgeving en leuke activiteiten.

kerst op slot loevestein

Sfeervolle Kerstbrunch op Slot Loevestein

Sfeervolle Kerstbrunch op Slot Loevestein

Na een korte en zeer mooie wandeling met uitzicht op het kasteel is het een prachtig gezicht als je de sfeerverlichte vesting binnenloopt. Kerstbomen, lichtjes langs de gevels, je bent meteen in de juiste Kerstsfeer. Of je nu even wilt ontsnappen aan de drukte, geen zin hebt om te koken of boodschappen te doen, aanschuiven bij de Loevestein Kerstbrunch is altijd een goed idee. Een gezellige en ontspannen samenzijn op 2e Kerstdag op een sfeervolle locatie. Reserveer nu een plekje bij Slot (...)

Bekijk activiteit
Fort Pannerden in muzikale kerstsfeer

Fort Pannerden in muzikale kerstsfeer

In het weekend van 22 en 23 december verkeert Fort Pannerden in muzikale sferen. Het fort is open vanaf 11.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er diverse optredens van muzikanten en verhalenvertellers. Natuurlijk is de kerstman ook aanwezig.Wandel door het fraai versierde fort en geniet van mooie kerstmuziek in de bijzondere setting van een negentiende-eeuws, militair bolwerk. Op diverse locaties vertellen soldaten waargebeurde fortverhalen en kunt u soldaten in actie zien tijdens hun (...)

Bekijk activiteit
Kerstbrunch Tweede Kerstdag

Kerstbrunch Tweede Kerstdag

Tweede kerstdag zijn we geopendKom heerlijk genieten van ons fantastische kerst arrangement. Speciaal voor de kinderen hebben we een gratis speurtocht op het Fort terrein. Reserveer nu via info@fortaltena.nl of 0183 301 329 www.fortaltena.nl Hopelijk tot dan

Bekijk activiteit
Kerstdiner bij Hajé restaurant Nieuwegein

Kerstdiner bij Hajé restaurant Nieuwegein

Geniet tijdens op eerste Kerstdag samen met vrienden en/of familie van een gezellig kerstdiner bij Hajé restaurant Nieuwegein. Onze chef heeft een heerlijk menu samengesteld waarbij shared dining centraal staat.VoorafHollandse garnalencocktailHuisgemaakte paté met uienchutneyAvocado met gemarineerde knoflookpaddenstoelenHoofdgerechtGeglaceerde zalmfiletGebraden varkensribroastGepofte biet met geitenkaas en notenPuree van zoete aardappel & polderaardappelIn de oven gepofte (...)

Bekijk activiteit
Aanschuiftafel in de Taveerne

Aanschuiftafel in de Taveerne

Onze maandelijkse aanschuiftafel staat elke keer in het teken van een ander thema. Schuif gezellig aan en genietEen kok verzorgt samen met onze studenten van het Leerwerkbedrijf (HWL) een 3 gangen buffet met een bepaald thema. Samen eten en elkaar ontmoeten. U kunt zich aanmelden via: fortasperen.annemieke@gmail.comWij verwelkomen u graag in de Taveerne van het fort bij Asperen. 

Bekijk activiteit