Sfeervolle Kerstbrunch op Slot Loevestein

Sfeervolle Kerstbrunch op Slot LoevesteinSlot Loevestein

Na een korte en zeer mooie wandeling met uitzicht op het kasteel is het een prachtig gezicht als je de sfeerverlichte vesting binnenloopt. Kerstbomen, lichtjes langs de gevels, je bent meteen in de juiste Kerstsfeer. Of je nu even wilt ontsnappen aan de drukte, geen zin hebt om te koken of boodschappen te doen, aanschuiven bij de Loevestein Kerstbrunch is altijd een goed idee. Een gezellige en ontspannen samenzijn op 2e Kerstdag op een sfeervolle locatie.
Reserveer nu een plekje bij Slot Loevestein en geniet met je geliefde vrienden of familie van een Kerstbrunch in historische sfeer. De Kerstbrunch vind plaats in een informele setting in het sfeervolle Arsenaal.
ProgrammaWoensdag 26 decemberOm 11.30 uur verwachten wij je in het Arsenaal. Je wordt welkom geheten met een feestelijke kerstcocktail voordat de brunch geopend wordt.
De brunch bestaat uit:Een heerlijk huisgemaakte soepVerschillende vis-, vlees-, & kaassoortenDiverse saladesEen variëteit aan broodsoortenEen aantal warme kerstgerechtenNatuurlijk sluiten wij de brunch af in stijl met aantal culinaire lekkernijenKoffie, thee, melk, karnemelk en landgoedsappen zijn inbegrepen bij de kerstbrunch.
Om 14.00 uur is het einde van de brunch en heb je de mogelijkheid om onze sfeervolle vesting en slot te bezoeken.
Prijs kerstbrunch volwassenen € 39,50Prijs kerstbrunch kinderen ( 4 t/m 12 jaar) € 19,50Kinderen t/m 3 jaar mogen kosteloos mee.
Wanneer je gebruik maakt van onze kerstbrunch dan kun je het slot en de vesting bezoeken voor een speciaal tarief van € 7,50 per persoon. Deze tickets kun je online reserveren, via: https://www.slotloevestein.nl/activiteiten/kerstbrunch-2018/.
De brunch gaat door vanaf 25 aanmeldingen. Uiterlijk 18 december ontvang je van ons bericht als de brunch niet doorgaat.
Wij zien je graag op 2e kerstdag bij Slot Loevestein

Bezoek website