Open Toptrouwlocatie Route

Open Toptrouwlocatie RouteLinielanding

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Hajé restaurant Nieuwegein haar deuren. Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen de locatie komen bezichtigen. 
De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2018 van Toptrouwlocaties, blijkt dat bruidsparen gemiddeld 11,5 maand voor de trouwdag beginnen met zoeken. Zelden is het meteen raak: bruidsparen bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij hun definitieve keuze maken. 
De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op één dag te bezoeken en de juiste keuze te maken. Jaarlijks bezoeken zesduizend stellen dé Open Dag voor Nederlandse trouw- en feestlocaties, waardoor 16.500 bezichtigingen ontstaan. 
Deelnemers die zich aanmelden op de website Opentoptrouwlocatieroute.nl maken kans om de trouwdag tot € 10.000,- terug te winnen

Bezoek website